Hot Sale Wegwerp Vape 1800 Rookwolken E-sigarettenfabriek

Navraag

Hot Sale 1800 Rookwolken Gold Bar Elektronische Sigarettenfabriek

Ervaar de heetste trend met Hot Sale Wegwerp Vape 1800 Puffs E-sigarettenfabriek

Als het om wegwerpvape-apparaten gaat, is de Gold Bar Wegwerpvape uit de gerenommeerde Puff Bar-collectie de baas. Het is de belichaming van exotische elegantie en is al snel de meest gewilde optie in het Puff-assortiment geworden. Met een indrukwekkend aantal trekjes van 1600 trekjes overtreft de Gold Bar de concurrentie en biedt hij een ongeëvenaarde vape-ervaring die je de hele dag tevreden en tevreden houdt.

Een smaakvolle reis

Een van de meest opwindende aspecten van de Gold Bar Wegwerpvape is de gevarieerde en verrukkelijke smaakselectie. De smaak wordt prominent weergegeven op de voorkant van de verpakking en de kleur van het apparaat is een duidelijke indicatie van het smaakprofiel. Met een nicotinezoutgehalte van 5% (50 mg) belooft elke Gold Bar een heerlijke en bevredigende dampervaring.

Voor de veeleisende volwassen roker

De Gold Bar is exclusief ontworpen voor volwassenen van 21 jaar en ouder. Het beschikt over een VG/PG-verhouding van 70/30 en biedt een nicotinezoutgehalte van 5%, wat zorgt voor een soepele en bevredigende trek. Bovendien is de Gold Bar, met een opmerkelijke houdbaarheid van twee jaar, gebouwd om de tand des tijds te doorstaan.

Eenvoud ontmoet luxe

Zeg vaarwel tegen het gedoe van onderhoud, opladen en rommelig bijvullen. Bij de Gold Bar Wegwerp Vape draait alles om eenvoud en luxe. Het wordt geleverd met een vooraf opgeladen batterij en activering is net zo eenvoudig als het nemen van een trekje. Dit compacte, lichtgewicht en draagbare apparaat kan u overal mee naartoe nemen en zorgt ervoor dat uw vape-ervaring zowel handig als plezierig is.

Sluit je aan bij de Goudkoorts

  • De Gold Bar Wegwerpvape heeft de harten en smaakpapillen van vapers over de hele wereld veroverd. De exotische uitstraling, het uitgebreide aantal trekjes en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken het de beste keuze voor diegenen die het beste eisen op het gebied van wegwerpvape-apparaten.
Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag