Over Vapen Pen Fabriek

Pas de wegwerpdampen rechtstreeks vanuit onze fabriek aan en ontvang betrouwbare kwaliteitsproducten voor uw eigen merk.

Directe fabriek

Strategisch genesteld in het bruisende centrum van Shenzhen, een stad die bekend staat om zijn naadloze samensmelting van handig transport en geavanceerde communicatie-infrastructuur, staat onze vooraanstaande fabriek als een pionier op het gebied van productie. We zijn enorm trots op onze unieke focus op elektronische sigaretten en CBD-producten, en beschikken over een uitzonderlijke bekwaamheid op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, verkoop en service binnen dit dynamische domein.

Vape-penfabriek
Vape-penfabriek

Originele fabrikant

In een wereld waar trends en stijlen in een oogwenk evolueren, blijven we ons onwankelbaar inzetten om voorop te blijven lopen op het gebied van internationale mode en innovatie. Ons formidabele onderzoeks- en ontwikkelingsteam wordt voortgestuwd door een niet-aflatende ambitie om nieuwe horizonten op het gebied van geavanceerde technologie te verkennen en zich te verdiepen in de diepten van gespecialiseerde onderzoeksvelden. Elk product dat onze naam draagt, gaat vergezeld van de onderscheidende afdrukken van ISO9001:2000-, RoHS-, CE-, FDA- en SGS-certificeringen, een bewijs van onze onverzettelijke toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid. Met een diepgewortelde overtuiging houden we ons ijverig aan het ISO9001:2000-systeem, waardoor we ervoor zorgen dat elke creatie resoneert met de mondiale normen, versterkt door onze rijkdom aan technisch inzicht.

Trouwe verkoper

In het huidige landschap fungeert onze fabriek als een echte krachtpatser, die maandelijks meer dan een verbazingwekkende 2.000.000 sets e-sigaretten produceert en distribueert naar veeleisende klanten in de uitgestrektheid van de VS, Rusland, Zuid-Korea, Europa en andere technologisch geavanceerde uithoeken van de wereld. wereld. Ons productportfolio toont een prachtig aanbod aan veelgevraagde e-sigaretten, waaronder met name de handige wegwerp-e-sigaret, de transformatieve CBD/THC-serie en de betrouwbare oplaadbare vape-pen.

Vape-certificaat
Vape-penfabriek

Gratis aangepaste diensten

Ons leidende principe omvat een nobel streven: de mensheid voorzien van producten van het hoogste niveau en diensten boordevol zorg, die levens verrijken met de dubbele deugden van gezondheid en schoonheid. Geworteld in een fundament van waarden die eerlijkheid, wederzijdse hulp, dankbaarheid, vooruitgang, verantwoordelijkheid en innovatie omvatten, zijn we resoluut in onze missie om een ​​omgeving te creëren die de menselijke geest koestert en harmonie en kameraadschap bevordert. Met open armen nodigen wij u hartelijk uit om deel te nemen aan een reis door ons rijk van vindingrijkheid. Kom en ontdek de wereld van OEM/ODM-samenwerking, waar de mogelijkheden net zo grenzeloos zijn als onze toewijding.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag