• Thuis
  • Wegwerpdamp
  • Hete verkoop 2000 Rookwolken Bang XXL Fruit-serie vape-penfabriek

Hete verkoop 2000 Rookwolken Bang XXL Fruit-serie vape-penfabriek

Navraag

Hot Sale 2000 Puffs Bang XXL Wegwerp Vape Pen Fabriek

Ervaar de heetste damptrend met de Bang XXL Fruit Series Vape Pen - Laat de smaak los!

De vapenwereld evolueert voortdurend en de Bang XXL Fruit Series Vape Pen loopt voorop in de nieuwste trends. Maak je klaar om te genieten van een explosie van fruitsmaken, allemaal verpakt in een slank en krachtig vape-apparaat. Ontdek wat deze vape-pen tot het populairste item op de markt maakt.

Ongeëvenaard batterijvermogen

Deze opmerkelijke vape-pen wordt van stroom voorzien door een robuuste batterij van 1250 mAh, die ervoor zorgt dat je nooit droog en droog blijft wanneer je je vape het meest nodig hebt. Met een batterij als deze kunt u genieten van maar liefst 2000 trekjes voordat u er zelfs maar aan denkt om de batterijen op te laden of te vervangen.

Optimale weerstand en e-vloeistofcapaciteit

De weerstand van 1,6 ohm zorgt voor de perfecte balans tussen dampproductie en smaakintensiteit. Als aanvulling op deze weerstand is er een royale e-vloeistofcapaciteit van 8,0 ml, die een dampervaring biedt die maar doorgaat zonder de noodzaak om voortdurend bij te vullen.

Veiligheid ontmoet tevredenheid

Veiligheid staat voorop, en de Bang XXL Fruit Series Vape Pen neemt dit serieus. Dankzij de bescherming tegen overinhalatie en kortsluiting kunt u met een gerust hart vapen, in de wetenschap dat uw apparaat is ontworpen om u veilig te houden en tegelijkertijd een fantastische smaakervaring te bieden.

Met fruit doordrenkte gelukzaligheid

  • De ster van de show zijn ongetwijfeld de opmerkelijke fruitsmaken. Elk trekje is een uitbarsting van fruitige goedheid, van tropische sensaties tot klassieke favorieten. Of je nu verlangt naar de zoete sappigheid van watermeloen of naar de pittige kick van citrus, de Bang XXL Fruit Series Vape Pen heeft een smaak voor elke smaak.

E-vloeistof met 5% nicotinezout

  • Voor degenen die de voorkeur geven aan een krachtiger nicotinekick, is deze vape-pen uitgerust met 5% (50 mg) nikkelzout e-vloeistof. Het is de perfecte keuze voor volwassen vapers die op zoek zijn naar een bevredigende en soepele nicotine-ervaring.

Gemak ontmoet smaak

  • Met 2000 trekjes per pen geniet je van een uitgebreide vape-ervaring, waardoor deze vape-pen de ultieme keuze is voor mensen die onderweg zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het voortdurend opladen of verwisselen van pods – pak gewoon uw Bang XXL Fruit Series Vape Pen en geniet van de smaak.

Doe mee met de trend met de Bang XXL Fruit-serie

  • Mis de populairste trend op het gebied van vapen niet. Verwen je zintuigen met de Bang XXL Fruit Series Vape Pen en ervaar smaak als nooit tevoren. Met een krachtige batterij, veiligheidsvoorzieningen en een scala aan fruitsmaken om uit te kiezen, is deze vape-pen de perfecte metgezel voor zowel beginners als ervaren vapers.
Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag