• Thuis
  • Wegwerpdamp
  • OEM groothandel hoge kwaliteit 600 trekjes elektronische sigaretten

OEM groothandel hoge kwaliteit 600 trekjes elektronische sigaretten

Navraag

OEM groothandel 600 trekjes wegwerp vape-fabriek

Verbeter uw dampervaring met OEM-groothandel Hoogwaardige elektronische sigaretten van 600 trekjes - The Crystal Bar

In de steeds evoluerende wereld van vapen komt de Crystal Bar naar voren als een bescheiden maar uitzonderlijk apparaat, klaar om een ​​naadloze en buitengewone vapenreis te bieden. Met zijn elegante ontwerp en charismatische uitstraling belooft dit vape-apparaat niet alleen bevredigende trekjes, maar voegt het ook een element van verfijning toe aan je vape-ervaring. Laten we eens kijken waarom de Crystal Bar 600 Puffs de ideale keuze is voor zowel doorgewinterde vapers als nieuwkomers, waardoor elk trekje een werkelijk heerlijke ervaring wordt.

Crystal Bar: een bescheiden wonder

De Crystal Bar is zorgvuldig ontworpen om vapers een onberispelijk soepele en ongelooflijke vape-ervaring te bieden. Het charmante en elegante ontwerp maakt het tot een opvallend juweeltje onder de wegwerpvapes, en zorgt ervoor dat elk trekje een moment van puur genot is.

Bevredigende nicotinehit: 2% (20 mg) Nic-Salt E-vloeistof

In het hart van de Crystal Bar zit 2% (20 mg) nic-zout e-vloeistof, die een bevredigende nicotinekick levert die helpt bij de overgang van traditioneel roken. Dit apparaat is geschikt voor de Mouth to Lung (MTL) vapenstijl, waardoor het geschikt is voor zowel nieuwkomers als ervaren vapers. Met een mesh-spoel van 1,2 ohm biedt hij een optimale dampervaring.

Elegantie ontmoet prestaties: ingebouwde batterij van 500 mAh

Ondanks zijn bescheiden uiterlijk beschikt het Crystal Bar 600 wegwerpvape-apparaat over indrukwekkende eigenschappen. Hij is uitgerust met een robuuste ingebouwde batterij van 500 mAh, zodat u kunt genieten van langere dampsessies zonder het ongemak van veelvuldig opladen.

Royale e-vloeistofcapaciteit: tank van 2 ml

Het apparaat biedt een royale tankcapaciteit van 2 ml, waardoor u langer van uw favoriete vape-sappen kunt genieten zonder het gedoe van voortdurend bijvullen.

600 trekjes: eindeloos genieten

Met een indrukwekkend aantal trekjes levert het Crystal Bar 600 wegwerpvape-apparaat tot 600 trekjes per eenheid. Of je nu een casual vaper bent of een toegewijde liefhebber, de Crystal Bar zorgt ervoor dat je niet snel zonder plezier zult zitten.

Een stralende eigenschap: LED-lichtindicator

Wat de Crystal Bar onderscheidt van andere wegwerpvapes is zijn unieke en majestueuze eigenschap. Bij elke trek straalt het apparaat een stralend wit licht uit, wat een vleugje elegantie en visuele aantrekkingskracht toevoegt aan uw vape-ervaring.

Belangrijkste kenmerken van het Crystal Bar 600 wegwerpvape-apparaat

  • 20mg Nic-zout
  • Tot 600 trekjes
  • Ingebouwde batterij van 500 mAh
  • Mesh-spoel van 1,2 ohm
  • 2 ml e-vloeistofcapaciteit

Kortom, de OEM Wholesale High-Quality 600 Puffs elektronische sigaretten – The Crystal Bar biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, prestaties en smaak. Of je nu nieuw bent bij het vapen of een doorgewinterde liefhebber, deze wegwerpvape belooft een uitzonderlijke ervaring bij elk trekje. De toewijding aan eenvoud, indrukwekkende levensduur van de batterij, bevredigende keelhit en een breed scala aan heerlijke smaken maken het een opvallende keuze op het gebied van wegwerpvapes. Breng uw dampreis naar een hoger niveau met de Crystal Bar 600 Puffs – een ware belichaming van vapenverfijning.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag