• Thuis
  • Wegwerpdamp
  • Groothandel Elux 600 Rookwolken Fruitsmaak Elektronische Sigaret

Groothandel Elux 600 Rookwolken Fruitsmaak Elektronische Sigaret

Navraag

Groothandel Elux Bar 600 Rookwolken E-sigarettenfabriek

Verbeter uw dampervaring met de Elux 600 Puffs-wegwerpset

Als je op zoek bent naar een vape-apparaat dat gemak, stijl en een explosie van fruitige smaken combineert, dan is de Elux Bar 600 Wegwerpset je ultieme metgezel. Dit slanke en draagbare vape-apparaat biedt een uitgebreid assortiment van 28 heerlijke smaken, vooraf gevuld met 2 ml e-vloeistof met 20 mg nicotinezout. Met een ingebouwde batterij van 550 mAh zorgt deze wegwerp-vape-bar ervoor dat je tot ongeveer 600 trekjes puur vape-plezier kunt genieten.

Ontketen de smaakexplosie: 28 unieke keuzes

Elux begrijpt dat vapers naar variatie verlangen, en daarom bieden ze een uitgebreide selectie van 28 verschillende smaken. Of je nu een fan bent van tropisch fruit, klassieke menthol of iets geheel unieks, Elux heeft een smaak die je smaakpapillen zal prikkelen.

Langdurig dampplezier: tot 600 trekjes

De Elux Bar 600 wegwerpset wordt aangedreven door een robuuste batterij van 550 mAh en garandeert een indrukwekkende dampervaring. U kunt op één apparaat genieten van maximaal ongeveer 600 trekjes. Dat staat gelijk aan urenlang bevredigend vapen en een aanzienlijke vermindering van afval vergeleken met traditionele sigaretten.

Handig, compact en smaakvol: belangrijkste kenmerken

  • Tot 600 trekjes
  • Ingebouwde 550mAh-batterij
  • Nicotinesterkte: 20 mg (2%)
  • Voorgevuld met 2 ml Nic Salt E-vloeistof
  • Verkrijgbaar in 28 voortreffelijke smaken

Vapen onderweg: draagbaar en handig

De Elux Bar 600 wegwerpset heeft een slank en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij ongelooflijk draagbaar is. Steek hem in uw zak of tas en u bent klaar om waar u ook bent van uw favoriete smaak te genieten. Het is de perfecte metgezel voor uw drukke levensstijl.

Samenvattend is de Elux Bar 600 wegwerpset een stijlvol, handig en smaakvol vape-apparaat dat uw vape-ervaring naar nieuwe hoogten tilt. De indrukwekkende levensduur van de batterij zorgt ervoor dat je meer dan genoeg trekjes hebt om aan je trek te voldoen, en de diverse smaakopties komen tegemoet aan alle smaken. Ga op een smaakvolle reis met de Elux Bar 600 – waar gemak en een wereld aan smaken samenkomen voor een uitzonderlijke vape-ervaring.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag