Fabrieksgroothandel wegwerp e-sigaret Randm 7000 trekjes

Navraag

Groothandel 7000 trekjes E-sigarettenfabriek

Randm wegwerp-e-sigaret: waar innovatie en eindeloze tevredenheid samenkomen

In de wereld van vapen zijn er wegwerp-e-sigaretten, en dan is er de Randm wegwerp-e-sigaret. Dit opmerkelijke vape-apparaat is niet zomaar een wegwerpapparaat; het is een toonbeeld van innovatie, smaak en een lange levensduur. Met een indrukwekkend scala aan functies is de Randm wegwerp-e-sigaret klaar om uw vape-ervaring opnieuw te definiëren.

Ongeëvenaarde variatie in nicotinesterkte:

Randm begrijpt dat vapers verschillende voorkeuren hebben als het gaat om de sterkte van nicotine. Daarom is de Randm wegwerp e-sigaret verkrijgbaar in de varianten 0%, 2%, 3% en 5% nicotinezout. Of u nu overstapt van traditioneel roken of een ervaren vaper bent, Randm komt tegemoet aan uw nicotinebehoeften.

Royale e-vloeistofcapaciteit:

Met een royale 14 ml e-vloeistof zorgt de Randm wegwerp-e-sigaret ervoor dat u kunt genieten van uitgebreide dampsessies zonder dat u voortdurend hoeft bij te vullen. Deze ruime capaciteit is ontworpen om u zonder onderbrekingen te laten vapen, zodat u ten volle kunt genieten van uw favoriete smaken.

Ongekend 7000 trekjes per apparaat:

Bereid je voor om versteld te staan, want de Randm wegwerp-e-sigaret biedt maar liefst 7000 trekjes per apparaat. Deze opmerkelijke lange levensduur betekent dat je gedurende een langere periode ononderbroken kunt vapen. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het vaak wisselen van apparaten.

Pas uw luchtstroom aan:

  • Randm gelooft in het personaliseren van jouw vape-ervaring. Daarom is de Randm wegwerp-e-sigaret voorzien van een luchtstroomcontrolefunctie. Pas de luchtstroom aan uw voorkeuren aan, of u nu de voorkeur geeft aan een strakkere trek of een meer open, luchtig gevoel.

Moeiteloos Type-C opladen:

  • Voor het ultieme gemak is de Randm wegwerp-e-sigaret voorzien van Type-C-opladen. Laad de geïntegreerde batterij van 850 mAh snel en moeiteloos op, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende dampavontuur.

Een reeks van 56 smaakvolle opties:

  • Afwisseling is de smaakmaker van het leven, en Randm neemt dat serieus. Kies uit een indrukwekkende selectie van 56 smaken, elk gemaakt om een ​​unieke en bevredigende vape-ervaring te bieden. Of je nu verlangt naar klassieke tabak, zoete fruitmelanges of verfrissende menthol, Randm heeft voor ieder wat wils.

Handige verpakking:

  • De Randm wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in displaydozen van 10 stuks, waardoor u gemakkelijk uw favoriete smaken kunt inslaan en delen met vrienden of collega-vapers. Elke doos bevat 240 stuks, zodat u altijd over een nieuw Randm-apparaat beschikt.
  • Ben je klaar om aan een vapenreis te beginnen die innovatie, smaak en een lange levensduur combineert? De Randm wegwerp e-sigaret is uw ticket voor een uitzonderlijke dampervaring. Kies de nicotinesterkte van uw voorkeur, geniet van een scala aan smaken en geniet van maximaal 7000 trekjes van voldoening met elk Randm-apparaat. Ontdek waarom Randm de toekomst van wegwerpvapen is en verhoog vandaag nog uw vapenervaring.
Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag