Originele fabrieks damppen Iget 2000 trekjes e-sigaretten

Navraag

Originele elektronische sigarettenfabriek uit 2000 Puffs

Ervaar ongeëvenaard gemak met de Iget 2000 Puffs Vape Pen

Ben je het beu om voortdurend je vape-pen bij te vullen of je zorgen te maken over de levensduur van de batterij gedurende de dag? Zoek niet verder dan de Iget 2000 Puffs, een uitzonderlijke vape-pen ontworpen voor gemak, duurzaamheid en uitmuntende smaak.

Robuuste batterij voor eindeloos vapen

Een van de opvallende kenmerken van de Iget 2000 Puffs is het krachtige batterijformaat van 1250 mAh. Zeg vaarwel tegen veelvuldig opladen! Deze aanzienlijke batterijcapaciteit zorgt ervoor dat u zonder onderbrekingen van uw dampsessies kunt genieten, waardoor u ongeveer 2000 trekjes kunt maken voordat u de batterij moet vervangen.

Uitstekende weerstand en e-vloeistofcapaciteit

Met een weerstand van 1,6 ohm en een indrukwekkende e-vloeistofcapaciteit van 8,0 ml bieden de Iget 2000 Puffs een perfecte balans tussen dampproductie en smaaktevredenheid. U kunt langdurig genieten van uw favoriete e-liquids zonder het gedoe van bijvullen.

Veiligheid in de kern

Uw veiligheid is onze topprioriteit en daarom zijn de Iget 2000 Puffs voorzien van bescherming tegen overinademing en kortsluiting. Vapen met vertrouwen, wetende dat uw apparaat is ontworpen met uw welzijn in gedachten.

Intens smaakprofiel

  • Verbeter uw dampervaring met de Iget 2000 Puffs. Het levert een intens en krachtig smaakprofiel op dat je smaakpapillen bij elk trekje zal prikkelen. Of je nu houdt van fruitige, dessert- of tabaksmaken, deze vape-pen zorgt voor een bevredigende smaakervaring.

E-vloeistof met 5% nicotinezout

  • Voor degenen die de voorkeur geven aan de soepele bevrediging van nicotinezouten, bevatten de Iget 2000 Puffs 5% (50 mg) Nic Salt e-vloeistof. Het zorgt voor een bevredigende en krachtige nicotinestoot, waardoor het ideaal is voor mensen die hun trek effectief willen beteugelen.

Ultiem gemak

  • Bij de Iget 2000 Puffs draait alles om gemak. U hoeft geen extra e-vloeistofflessen of opladers mee te nemen. Deze vape-pen is direct uit de doos klaar voor gebruik, is compact en draagbaar en past comfortabel in uw zak of tas.

Kwaliteit uit de originele fabriek

  • Wanneer u voor de Iget 2000 Puffs kiest, selecteert u een product uit de originele fabriek. We zijn er trots op dat we een hoogwaardige dampervaring kunnen bieden die zowel toegankelijk als betrouwbaar is.

Verbeter uw dampreis

  • Waarom genoegen nemen met minder als je alles kunt hebben met de Iget 2000 Puffs Vape Pen? Ervaar gemak, een lange levensduur en uitzonderlijke smaak in één strak pakket. Verbeter uw vape-reis vandaag nog met de Iget 2000 Puffs en geniet van de ultieme vape-ervaring.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag