Laagste prijs E-sigaret wegwerp Vape 2000 Puff Aangepast

Navraag

Laagste prijs 2000 Puff elektronische sigarettenfabriek

Onverslaanbare waarde: E-sigaret wegwerpvape 1800 Puff Custom

Als je op zoek bent naar een wegwerpvape die betaalbaarheid combineert met opmerkelijke prestaties, zoek dan niet verder dan de Gunnpod 2000 Puffs. Dit vapenwonder is hier om uw vapenervaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd uw portemonnee tevreden te houden.

Ongeëvenaarde batterijduur

Een van de opvallende kenmerken van de Gunnpod 2000 Puffs is het indrukwekkende batterijformaat van 1250 mAh. Deze substantiële krachtbron zorgt ervoor dat je niet midden in het dampen blijft hangen. Met een weerstand van 1,6 ohm en de capaciteit om ongeveer 2000 trekjes te leveren, kunt u vol vertrouwen genieten van langere dampsessies zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opladen.

Ruime e-vloeistofcapaciteiten

Zeg vaarwel tegen veelvuldig bijvullen! De Gunnpod 2000 Puffs hebben een e-vloeistofcapaciteit van 8,0 ml, waardoor u langer van uw favoriete smaken kunt genieten. Geen onderbrekingen meer om uw e-liquid bij te vullen; dit apparaat is ontworpen om u gedurende een langere periode te laten vapen.

Veiligheid eerst

Uw veiligheid staat voorop, en de Gunnpod 2000 Puffs neemt dit serieus. Het beschikt over bescherming tegen overinhalatie en kortsluiting, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw vape-ervaring. De veiligheid wordt nooit in gevaar gebracht.

Krachtig smaakprofiel

  • Smaakliefhebbers, verheug u! De Gunnpod 2000 Puffs leveren een krachtig smaakprofiel dat uw zintuigen zal prikkelen. Elk trekje is een uitbarsting van een rijke, bevredigende smaak, die ervoor zorgt dat je vape-ervaring niets minder dan spectaculair is.

50mg Nic-zout e-vloeistof

  • Voor degenen die de voorkeur geven aan nicotinezouten: dit wegwerp-vape-apparaat wordt geleverd met 5% (50 mg) nic salt e-vloeistof, waardoor bij elke inhalatie een soepele en bevredigende trek ontstaat. Het is de perfecte keuze voor vapers die zowel gemak als potentie eisen.

Ervaar ongeëvenaard gemak

  • Met 2000 trekjes binnen handbereik bieden de Gunnpod 2000 Puffs ongeëvenaard gemak. U hoeft geen extra e-vloeistofflessen, batterijen of opladers mee te nemen. Deze wegwerpvape is klaar voor gebruik wanneer jij dat bent.

Betaalbare uitmuntendheid

  • De Gunnpod 2000 Puffs zijn het bewijs dat je niet veel geld hoeft uit te geven om te genieten van een uitzonderlijke vape-ervaring. Het combineert betaalbaarheid met topprestaties, waardoor het de ultieme keuze is voor prijsbewuste dampers.

Verbeter uw vape-ervaring

  • Doe geen concessies aan kwaliteit of smaak. De Gunnpod 2000 Puffs zijn ontworpen om u een uitzonderlijke vape-ervaring te bieden tegen een prijs die uw portemonnee niet leegmaakt. Verbeter uw dampreis vandaag nog met deze onverslaanbare waarde.

    Houd er rekening mee dat dit product alleen bedoeld is voor volwassen vapers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor minderjarigen.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag