Groothandel wegwerpvape-pen 2500 Puff Air Bar wegwerp

Navraag

Groothandel 2500 Puff Air Bar wegwerpvape-penfabriek

Ontketen de kracht van vapen met de groothandel wegwerp vape-pen: Air Bar MAX Wegwerp

Maak je klaar om je vape-ervaring naar een hoger niveau te tillen met de Air Bar MAX Wegwerp Vape Pen. Dit krachtige apparaat is ontworpen om een ​​uitzonderlijke en uitgebreide vape-ervaring te bieden, perfect voor degenen die hunkeren naar een betrouwbare oplossing met hoge capaciteit. Of je nu een doorgewinterde vaper bent of net aan je reis begint, de Air Bar MAX zorgt voor tevredenheid bij elke trek.

Ongeëvenaard batterijvermogen

De kern van de Air Bar MAX wordt gevormd door een geïntegreerde batterij van 1250 mAh, die ervoor zorgt dat uw dampsessies lang en ononderbroken duren. Zeg vaarwel tegen de angst om regelmatig op te laden: dit apparaat is er om aan uw vape-eisen te voldoen.

Meer vloeistof, meer smaak

Met een royale voorgevulde capaciteit van 6,5 ml is de Air Bar MAX klaar om bij elke trek een smaakexplosie te leveren. U hoeft zich geen zorgen te maken over voortdurend bijvullen; Met dit apparaat ben je verzekerd van een uitgebreide dampervaring.

Een uitbarsting van nicotinekracht

De Air Bar MAX beschikt over een robuuste nicotinesterkte van 5% (50 mg), wat bij elke trek een krachtige en bevredigende trek oplevert. Het is op maat gemaakt voor degenen die hunkeren naar een sterke nicotinesensatie, waardoor het een topkeuze is voor voormalige rokers die willen overstappen op vapen.

Blader naar hartenlust

Een van de opvallende kenmerken van de Air Bar MAX is het indrukwekkende aantal trekjes, dat ongeveer 2500 trekjes per apparaat biedt. Of je nu geniet van een ontspannen dampsessie of een drukke dag doorbrengt, dit apparaat zorgt ervoor dat je niet snel zonder trek komt te zitten.

Eenvoud op zijn best

  • De Air Bar MAX maakt gebruik van een door trek geactiveerd schietmechanisme, waardoor er geen knoppen of complexe instellingen nodig zijn. Het is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor vapers van alle ervaringsniveaus kunnen genieten van een naadloze en bevredigende vape-ervaring.

Groothandel gemak

  • Voor retailers en distributeurs is de Air Bar MAX Wegwerp Vape Pen de perfecte groothandelsoptie. Het combineert een concurrerende prijs met vapen met hoge capaciteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor klanten die op zoek zijn naar een uitgebreide en betrouwbare vape-oplossing.

Til uw vape-ervaring naar nieuwe hoogten met de Air Bar MAX Wegwerp Vape Pen. Het is meer dan alleen een apparaat; het is een toegangspoort tot langdurig vapenplezier, krachtige nicotinetevredenheid en eenvoud in één strak pakket. Mis deze vapenrevolutie niet – plaats vandaag nog uw groothandelbestelling en ontdek de toekomst van vapen.

Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag