Beste Hot Vape 8000 Puffs Mesh Coil met groothandelsprijs

Navraag

Groothandel Beste 8000 Rookwolken Mesh Coil Factory

Laat de smaak los met Hot Waspe 8000 Puffs: A Mesh Coil Marvel

Als het op vapen aankomt, zijn liefhebbers altijd op zoek naar iets buitengewoons. De Hot Waspe 8000 Puffs, met zijn enorme e-vloeistofcapaciteit, aanpasbare nicotineniveaus en een strak ontwerp, belooft uw nieuwe vape-metgezel te worden. Maak je klaar om aan een smaakvolle reis te beginnen als geen ander.

Op maat gemaakte nicotinesterkte:

De Hot Waspe 8000 Puffs begrijpt dat elke damper uniek is. Met opties variërend van 0%, 2%, 3% tot 5% nicotinezout, heeft u de vrijheid om de sterkte te kiezen die bij uw voorkeuren past.

Ongekende e-vloeistofcapaciteit:

Zeg vaarwel tegen veelvuldig bijvullen. Dit vapenwonder beschikt over maar liefst 16 ml e-vloeistofcapaciteit, zodat je genoeg sap hebt om van talloze trekjes te genieten. Je dampsessies worden langer en leuker.

Aanpasbare luchtstroomregeling:

Verfijn uw dampervaring met de luchtstroomcontrolefunctie van de Hot Waspe. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke trek of een open, luchtig gevoel, je kunt het naar wens aanpassen.

Mesh Coil Magie:

  • De Hot Waspe 8000 Puffs is uitgerust met een hoogwaardige mesh-spiraal die uw dampervaring verbetert. Het levert een uitzonderlijke smaak en een langere levensduur, waardoor elk trekje onvergetelijk wordt.

Moeiteloos opladen:

  • Houd de dampactie zonder problemen gaande. De Hot Waspe is voorzien van een oplaadbare, geïntegreerde 850mAh-batterij. Opladen is een fluitje van een cent, zodat uw apparaat altijd klaar is voor actie.

Een smaakextravaganza:

  • Duik in een wereld van smaak met een selectie van 31 verleidelijke opties. Van klassieke tabak tot fruitige lekkernijen en ijzige menthols, er is een smaak voor elke smaak.

Handige verpakking:

  • Elke Hot Waspe 8000 Puffs wordt geleverd in een displaydoos met 10 stuks, waardoor u gemakkelijk uw favoriete smaken kunt inslaan en delen met vrienden of collega-vapers. En met 240 stuks in een doos zul je nooit zonder vapen zitten.

Ervaar de Hot Waspe 8000 Puffs: waar smaak en uithoudingsvermogen samenkomen

  • De Hot Waspe 8000 Puffs herdefinieert wegwerpvapen met zijn aanpasbare nicotineniveaus, enorme e-vloeistofcapaciteit en een scala aan heerlijke smaken. Zeg vaarwel tegen het voortdurend bijvullen en hallo tegen langere, smaakvollere dampsessies.

Verbeter uw dampervaring met Hot Waspe 8000 trekjes:

  • Maak je klaar om te beginnen aan een vapenreis als geen ander. De Hot Waspe 8000 Puffs bieden een enorme e-liquidcapaciteit, mesh-coiltechnologie en een breed scala aan smaken voor elke smaak. Verbeter vandaag nog uw vape-ervaring en ontdek de smaakrijke wereld van Hot Waspe!
Scroll naar boven

Navraag

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 20 minuten contact met u op.

Navraag